DIY Face Mask Madu Untuk Mencerahkan Kulit!

Nama pun brightening boost dan instant moisturizing, mencerahkan dan melembapkan dengan pantas. Memang sekali guna je kulit makin cerah. Serious best sangat! Memang patut kulit tu dibelai dengan mask atleast 2-3 kali seminggu.

Syira suka bila betul bila time Spa Day, siapa tak suka pakai mask atau tak pernah pakai mask? Ruginya! Mask ni untuk repair kulit selepas kita exfoliate. Exfoliate tu kita guna scrub atau chemical toner untuk buang kulit mati dan generate kulit yang baru supaya tambah glowing dan bersih!

Barulah kulit licin bersih, macam kulit syira!

Browse Some Products While Reading..

-31%
$45.00$125.00

1 Bottle of Aura Prestige Serum v2 60ml/Bottle. Gel Type.

-34%
$30.00$95.00

1 Bottles Of Ijamu Power Lawa Gold 35 Biji/ Bottles

-50%
$10.00$35.00

5 Days To Be Ready After Payment.

-20%
$15.00 $12.00

50ml/ bottle

-33%
$25.00$70.00

1 colour, 10g

-38%
$40.00 $25.00

30 Pastilles

-58%
WHOLESALE
$85.00 $35.90

PACKAGING MAY DIFFER TO STOCK AVAILABILITY! 1000ml/bottle

-80%
$15.00 $3.00

250ml/bottle

-36%
$30.90 $19.90

500ml/bottle.

-19%

Best Selling

Haji Umrah

$3.90$45.00

Full Set For Haji Umrah

-58%
FIGHT VIRUS!
$10.00$250.00

60ml/bottle FIGHT WUHAN AND CORONAVIRUS WITH CLEANBEST HAND & BODY SANITIZER

-22%
$10.90$30.00

750ml Per Bottle

-62%
$20.90 $7.90

1 Litre per bottle

-67%
$29.70 $9.90

Sebotol 400ml

-15%

Best Selling

CleanBest Handwash

$5.90$15.00

Sebotol 500ml Membasmi kuman dan coronavirus!

-5%
$17.90$51.00

200ml / Bottle Atasi Masalah Kulit Dengan Menggunakan Tanah Liat & Bidara Extract.

-43%
$53.00$98.00

1 Box 15gm Triple Advance With Nano Technology Untuk Wanita Yang Inginkan Kesihatan serta Kecantikan.

-25%
$15.90$60.00

Penghapus Gangguan Jin & Sihir!

-54%

Best Selling

Itchy Anywhere

$10.90$78.00

Itchy Anywhere Soap & Itchy Anywhere Cream.  Melegakan kegatalan kulit.

$6.50$13.00

Sertu Badan, Sertu Perkakas & Sertu Pakaian. Menyucikan Daripada Najis Almughallazoh.

-15%
$12.90$33.00

Clay Intimate Wash + Bidara Extract 100ml Pencuci Wanita Herba Yang Mampu Mengatasi Segala Masalah Intim Wanita.

-30%
$45.00$155.00

Slim Gold 40 Caps / Bottle Slimming Made Simple, Safe And Effective.

-21%
BACK IN STOCK!
$35.00$95.00

Ijamu Power Gold 60 Biji/Bottles Membantu Wanita Menjadi Sexy, Sihat dan Terbaik!

Bahan-Bahan yang diperlukan untuk Brightening Face Mask:

  • Sheet Mask, boleh beli kat Watsons or Guardian.
  • Green Tea, sambil minum tuangkan sikit kat sheet mask.
  • 1 tablespoon madu
  • 1 tablespoon air lemon

Apa yang best bila pakai mask? Bila bangun je pagi muka akan rasa cerah, lembut dan licin je tau. Lagi-lagi siapa ada masalah kulit sunburn, best sangat bila pakai. Kulit yang kering mengelupas perit sebab sunburn memang sekejap je dah pulih sebabkan sifat asas mask is moisturising.

Macam mana guna mask? Nak cuci muka ke lepas guna mask?

Ramai yang salah cara penggunaan mask yang betul. Okay ini cara betulnya:

Browse Some Products While Reading..

-31%
$45.00$125.00

1 Bottle of Aura Prestige Serum v2 60ml/Bottle. Gel Type.

-34%
$30.00$95.00

1 Bottles Of Ijamu Power Lawa Gold 35 Biji/ Bottles

-50%
$10.00$35.00

5 Days To Be Ready After Payment.

-20%
$15.00 $12.00

50ml/ bottle

-33%
$25.00$70.00

1 colour, 10g

-38%
$40.00 $25.00

30 Pastilles

-58%
WHOLESALE
$85.00 $35.90

PACKAGING MAY DIFFER TO STOCK AVAILABILITY! 1000ml/bottle

-80%
$15.00 $3.00

250ml/bottle

-36%
$30.90 $19.90

500ml/bottle.

-19%

Best Selling

Haji Umrah

$3.90$45.00

Full Set For Haji Umrah

-58%
FIGHT VIRUS!
$10.00$250.00

60ml/bottle FIGHT WUHAN AND CORONAVIRUS WITH CLEANBEST HAND & BODY SANITIZER

-22%
$10.90$30.00

750ml Per Bottle

-62%
$20.90 $7.90

1 Litre per bottle

-67%
$29.70 $9.90

Sebotol 400ml

-15%

Best Selling

CleanBest Handwash

$5.90$15.00

Sebotol 500ml Membasmi kuman dan coronavirus!

-5%
$17.90$51.00

200ml / Bottle Atasi Masalah Kulit Dengan Menggunakan Tanah Liat & Bidara Extract.

-43%
$53.00$98.00

1 Box 15gm Triple Advance With Nano Technology Untuk Wanita Yang Inginkan Kesihatan serta Kecantikan.

-25%
$15.90$60.00

Penghapus Gangguan Jin & Sihir!

-54%

Best Selling

Itchy Anywhere

$10.90$78.00

Itchy Anywhere Soap & Itchy Anywhere Cream.  Melegakan kegatalan kulit.

$6.50$13.00

Sertu Badan, Sertu Perkakas & Sertu Pakaian. Menyucikan Daripada Najis Almughallazoh.

-15%
$12.90$33.00

Clay Intimate Wash + Bidara Extract 100ml Pencuci Wanita Herba Yang Mampu Mengatasi Segala Masalah Intim Wanita.

-30%
$45.00$155.00

Slim Gold 40 Caps / Bottle Slimming Made Simple, Safe And Effective.

-21%
BACK IN STOCK!
$35.00$95.00

Ijamu Power Gold 60 Biji/Bottles Membantu Wanita Menjadi Sexy, Sihat dan Terbaik!

  1. First sekali wajib cuci muka dengan bersih dengan Facial Clay Cleanser + Bidara Extract.
  2. Second, guna Aura Prestige Serum v2 pada seluruh muka (so kulit kita ready nak serap essence yang ada di sheet mask dengan lebih baik)
  3. Syira recommend untuk pakai mask ni for 15 – 20 minit sahaja. Jangan pakai lama sangat, sebab kalau mask tu kering kat muka, sheet mask tu serap balik segala moisture dari kulit muka dan akhirnya kulit jadi kering balik!
  4. Dah buka mask tu, tak payah cuci muka tau. Biarkan je lebihan essence tu sambil sapu lembut dan ratakan kat seluruh muka bagi menyerap sepenuhnya ke dalam kulit muka.
  5. Syira tak recommend untuk pakai apa-apa lepas face mask. Biar kulit bogel je sebab nak bagi kulit resap sepenuhnya essence tadi. Waktu paling best apply face mask adalah waktu malam masa kita dalam keadaan tenang, relax dan nak tidur tu. Pastikan pakai sarung bantal yang bersih dan baru!

Jangan lupa pula untuk makan 2 biji iJamu Power Lawa Gold sebelum tidur untuk repair dalaman pula! Baru lengkap self-care kita for the day! Barulah kulit jadi putih, makin cerah, gebu dan glowing!

Browse Some Products While Reading..

-31%
$45.00$125.00

1 Bottle of Aura Prestige Serum v2 60ml/Bottle. Gel Type.

-34%
$30.00$95.00

1 Bottles Of Ijamu Power Lawa Gold 35 Biji/ Bottles

-50%
$10.00$35.00

5 Days To Be Ready After Payment.

-20%
$15.00 $12.00

50ml/ bottle

-33%
$25.00$70.00

1 colour, 10g

-38%
$40.00 $25.00

30 Pastilles

-58%
WHOLESALE
$85.00 $35.90

PACKAGING MAY DIFFER TO STOCK AVAILABILITY! 1000ml/bottle

-80%
$15.00 $3.00

250ml/bottle

-36%
$30.90 $19.90

500ml/bottle.

-19%

Best Selling

Haji Umrah

$3.90$45.00

Full Set For Haji Umrah

-58%
FIGHT VIRUS!
$10.00$250.00

60ml/bottle FIGHT WUHAN AND CORONAVIRUS WITH CLEANBEST HAND & BODY SANITIZER

-22%
$10.90$30.00

750ml Per Bottle

-62%
$20.90 $7.90

1 Litre per bottle

-67%
$29.70 $9.90

Sebotol 400ml

-15%

Best Selling

CleanBest Handwash

$5.90$15.00

Sebotol 500ml Membasmi kuman dan coronavirus!

-5%
$17.90$51.00

200ml / Bottle Atasi Masalah Kulit Dengan Menggunakan Tanah Liat & Bidara Extract.

-43%
$53.00$98.00

1 Box 15gm Triple Advance With Nano Technology Untuk Wanita Yang Inginkan Kesihatan serta Kecantikan.

-25%
$15.90$60.00

Penghapus Gangguan Jin & Sihir!

-54%

Best Selling

Itchy Anywhere

$10.90$78.00

Itchy Anywhere Soap & Itchy Anywhere Cream.  Melegakan kegatalan kulit.

$6.50$13.00

Sertu Badan, Sertu Perkakas & Sertu Pakaian. Menyucikan Daripada Najis Almughallazoh.

-15%
$12.90$33.00

Clay Intimate Wash + Bidara Extract 100ml Pencuci Wanita Herba Yang Mampu Mengatasi Segala Masalah Intim Wanita.

-30%
$45.00$155.00

Slim Gold 40 Caps / Bottle Slimming Made Simple, Safe And Effective.

-21%
BACK IN STOCK!
$35.00$95.00

Ijamu Power Gold 60 Biji/Bottles Membantu Wanita Menjadi Sexy, Sihat dan Terbaik!

Yay! Dah dapat ilmu baru macam mana nak guna face mask untuk brightening and moisturising. DIY lebih jimat dan mudah, boleh try tambah bahan-bahan lain tau. Atleast guna 2 kali seminggu okay. Share blog ni pada kawan-kawan lain atau kat social media tau, sama-sama cantik dan berkongsi ilmu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *