Hapuskan Sihir Yang Menyebabkan Perniagaan Awak Jatuh!

Kedai Selalu Orang Tak Nampak? Business tiba-tiba drop? Dah buat macam-macam tapi orang tetap tak nampak business awak? Macam-macam masalah pekerja?

Ada yang akan kaitkan dengan Gangguan Jin, ada pula yang akan kaitkan dengan Masalah Rezeki Stuck atau Tak Berkat. Bagaimana nak atasi masalah ini? Tak kira masalah Gangguan jin atau masalah rezeki, boleh amalkan amalan-amalan yang syira share ni.

 Amalan Untuk Atasi Sihir Perniagaan dan Rezeki Tersekat 

 

  • Solat 5 waktu ditambah dengan solat sunat. Lakukan solat-solat fardhu dan solat-solat sunat sebelum dan selepas solat. Terbukti dengan solat, hubungan manusia dengan Allah akan makin rapat dan iman akan makin meningkat. Sekaligus melemahkan sihir2 yang berlaku pada kita dan memberkati rezeki yang oleh beri pada kita.
  • Bersedekah bukan sahaja untuk menambah rezeki malah memutuskan sihir yang menyekat rezeki kita.

Amalkan ini lepas solat, bila ada masa terluang ataupun bila sedang buat kerja.

  • Niat supaya Allah hapuskan perkara yang menyekat rezeki dan supaya rezeki semakin melimpah ruah.
  • Al-fatihah
  • 3 Qul
  • Ayatul Kursi
  • Ayat seribu dinar
  • Doa membuka 12 pintu.
  • Zikir ” La illaha illallahu wahdahu la syarikalah, Lahul mulku walahul hamdu wa huwa ‘ala kulli syai in qadir “

Insyaallah dengan amalan ini, akan membuka segala pintu rezeki dan juga membatalkan sihir jika kerap lakukan dengan ikhlas. Baca atau pasang surah alBaqarah atau ayat-ayat ruqyah dalam kedai atau di kereta. Kesannya jin yang terlibat dalam sihir akan lari jauh daripada kita dan juga dapat pahala bila dengar alunan al-quran.

Jika benar ada sihir dalam kedai, mop kedai dan campurkan sebaldi air dengan Mandian Bidara Madinah CleanBest. Mop daripada pintu depan, ke belakang kedai. Jika tempat perniagaan di atas jalan-jalan, masukkan Mandian Bidara Madinah CleanBest ke dalam botol spray berisi air. Goncang, dan spray di kawasan awak jadikan tapak perniagaan. Insyaallah terhapus sihir dan orang akan nampak kedai semula.

Semoga Allah merahmati dan memberkati usaha kita dalam mencari rezeki dan menyempurnakan ibadah. Click here untuk dapatkan Mandian Bidara Madinah CleanBest.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *