Isteri Jangan Buat Semua, Simpan Sikit Kerja Rumah Untuk Suami Selesaikan

Duduk sebumbung tetapi masih ramai yang anggap kerja rumah ini hanya tugas seorang isteri semata-mata. Dia lah yang jaga anak-anak, dan dia lah yang kemas rumah dan cuci pinggan mangkuk bagai.

Allah… memang penat kalau isteri seorang saja yang pulun. Padahal guna tandas bersama, tengok tv bersama, dan tidur pun sekatil. Tetapi pada akhirnya, isteri yang asyik kena basuh pinggan, cuci tandas dan lipat kain selimut!

Yang si dia tahu, balik rumah komplen rumah tak bersepah dan bising pasal anak-anak tak terurus. Pernah tak tanya kenapa isteri tak sempat buat semua itu?

Agak-agak kalau isteri tak ada di rumah seminggu, apa yang akan jadi dalam rumah itu ya? Ini mungkin sebab terbiasa dengan didikan sebelum kahwin.

-31%
$45.00$125.00

1 Bottle of Aura Prestige Serum v2 60ml/Bottle. Gel Type.

-34%
$30.00$95.00

1 Bottles Of Ijamu Power Lawa Gold 35 Biji/ Bottles

-50%
$10.00$35.00

Switch from Face Mask to AIJA NIQAB BLING. To keep the appearance stylish but still follow syariat! Comfortable to style and wear from morning to night. Non sheer but breathable to prevent see through.🌟 AIJA NIQAB BLING by Aija Beauty Halawa 🖤 Colour : Black Only 📏 Panjang +/- :18-19 inch x lebar +/-: 12 [...]

-20%
$15.00 $12.00

50ml/ bottle

-33%
$25.00$70.00

1 colour, 10g

$3.00

100ml per bottle

$3.00

Roll On Aromatherapy 10ml

-58%
WHOLESALE
$85.00 $35.90

PACKAGING MAY DIFFER TO STOCK AVAILABILITY! 1000ml/bottle

-80%
$15.00 $3.00

250ml/bottle

-6%

CleanBest

Fiqh Solat Pad

$15.90$30.00

Pelapik Lutut Untuk Atasi Masalah Lutut Ngilu Ketika Sujud

-36%
$30.90 $19.90

500ml/bottle.

-19%

Best Selling

Haji Umrah

$3.90$45.00

Full Set For Haji Umrah

-58%
FIGHT VIRUS!
$10.00$250.00

60ml/bottle FIGHT WUHAN AND CORONAVIRUS WITH CLEANBEST HAND & BODY SANITIZER

-22%
$10.90$30.00

750ml Per Bottle

-57%
$20.90 $8.90

1 Litre per bottle

-62%
$20.90 $7.90

1 Litre per bottle

-18%
$4.90$12.00

500ml Each Stain Remover, Table Cleaner, Dishwash & Glass Cleaner

-67%
$29.70 $9.90

Sebotol 400ml

-15%

Best Selling

CleanBest Handwash

$5.90$15.00

Sebotol 500ml Membasmi kuman dan coronavirus!

-5%
$17.90$51.00

200ml / Bottle Atasi Masalah Kulit Dengan Menggunakan Tanah Liat & Bidara Extract.

-43%
$53.00$98.00

1 Box 15gm Triple Advance With Nano Technology Untuk Wanita Yang Inginkan Kesihatan serta Kecantikan.

CleanBest

Fiqh Solat Seat

$59.90

Mengatasi Sakit Lutut Ketika Sujud

-25%
$15.90$60.00

Penghapus Gangguan Jin & Sihir!

-54%

Best Selling

Itchy Anywhere

$10.90$78.00

Itchy Anywhere Soap & Itchy Anywhere Cream.  Melegakan kegatalan kulit.

$6.50$13.00

Sertu Badan, Sertu Perkakas & Sertu Pakaian. Menyucikan Daripada Najis Almughallazoh.

-15%
$12.90$33.00

Clay Intimate Wash + Bidara Extract 100ml Pencuci Wanita Herba Yang Mampu Mengatasi Segala Masalah Intim Wanita.

-30%
$45.00$155.00

Slim Gold 40 Caps / Bottle Slimming Made Simple, Safe And Effective.

-21%
BACK IN STOCK!
$35.00$95.00

Ijamu Power Gold 60 Biji/Bottles Membantu Wanita Menjadi Sexy, Sihat dan Terbaik!

Sebelum Kahwin, Semua Mak Buat

Baju letak saja atas lantai, nanti mak kutip, mak letak dalam mesin, mak basuh, mak sidai, dan akan mak lipat. Tak payah pening kepala. Sampai bab nak makan apa, si anak cuma cakap saja nak makan apa. Mak akan pergi pasar, mak beli barang, mak masak, mak panggil makan.

Tengok rumah bersepah, jangan risau sebab kejap lagi mak akan kemas. Bilik berselerak, biarkan saja sebab nanti mak akan kemas. Sakit demam, mak jaga.

Si anak?

Anak boleh fokus main game, boleh fokus keluar lepak dengan kawan-kawan, boleh fokus buat apa yang dia nak buat.

-31%
$45.00$125.00

1 Bottle of Aura Prestige Serum v2 60ml/Bottle. Gel Type.

-34%
$30.00$95.00

1 Bottles Of Ijamu Power Lawa Gold 35 Biji/ Bottles

-50%
$10.00$35.00

Switch from Face Mask to AIJA NIQAB BLING. To keep the appearance stylish but still follow syariat! Comfortable to style and wear from morning to night. Non sheer but breathable to prevent see through.🌟 AIJA NIQAB BLING by Aija Beauty Halawa 🖤 Colour : Black Only 📏 Panjang +/- :18-19 inch x lebar +/-: 12 [...]

-20%
$15.00 $12.00

50ml/ bottle

-33%
$25.00$70.00

1 colour, 10g

$3.00

100ml per bottle

$3.00

Roll On Aromatherapy 10ml

-58%
WHOLESALE
$85.00 $35.90

PACKAGING MAY DIFFER TO STOCK AVAILABILITY! 1000ml/bottle

-80%
$15.00 $3.00

250ml/bottle

-6%

CleanBest

Fiqh Solat Pad

$15.90$30.00

Pelapik Lutut Untuk Atasi Masalah Lutut Ngilu Ketika Sujud

-36%
$30.90 $19.90

500ml/bottle.

-19%

Best Selling

Haji Umrah

$3.90$45.00

Full Set For Haji Umrah

-58%
FIGHT VIRUS!
$10.00$250.00

60ml/bottle FIGHT WUHAN AND CORONAVIRUS WITH CLEANBEST HAND & BODY SANITIZER

-22%
$10.90$30.00

750ml Per Bottle

-57%
$20.90 $8.90

1 Litre per bottle

-62%
$20.90 $7.90

1 Litre per bottle

-18%
$4.90$12.00

500ml Each Stain Remover, Table Cleaner, Dishwash & Glass Cleaner

-67%
$29.70 $9.90

Sebotol 400ml

-15%

Best Selling

CleanBest Handwash

$5.90$15.00

Sebotol 500ml Membasmi kuman dan coronavirus!

-5%
$17.90$51.00

200ml / Bottle Atasi Masalah Kulit Dengan Menggunakan Tanah Liat & Bidara Extract.

-43%
$53.00$98.00

1 Box 15gm Triple Advance With Nano Technology Untuk Wanita Yang Inginkan Kesihatan serta Kecantikan.

CleanBest

Fiqh Solat Seat

$59.90

Mengatasi Sakit Lutut Ketika Sujud

-25%
$15.90$60.00

Penghapus Gangguan Jin & Sihir!

-54%

Best Selling

Itchy Anywhere

$10.90$78.00

Itchy Anywhere Soap & Itchy Anywhere Cream.  Melegakan kegatalan kulit.

$6.50$13.00

Sertu Badan, Sertu Perkakas & Sertu Pakaian. Menyucikan Daripada Najis Almughallazoh.

-15%
$12.90$33.00

Clay Intimate Wash + Bidara Extract 100ml Pencuci Wanita Herba Yang Mampu Mengatasi Segala Masalah Intim Wanita.

-30%
$45.00$155.00

Slim Gold 40 Caps / Bottle Slimming Made Simple, Safe And Effective.

-21%
BACK IN STOCK!
$35.00$95.00

Ijamu Power Gold 60 Biji/Bottles Membantu Wanita Menjadi Sexy, Sihat dan Terbaik!

Selepas Kahwin, Semua Bini Buat

Baju letak saja atas lantai, bini kutip, bini letak dalam mesin, bini basuh, bini sidai, bini lipat. Nak makan apa, cakap saja, bini pergi pasar, bini pergi beli barang, bini masak, dan kejap lagi bini panggil makan.

Masuk cerita rumah bersepah, tak payah bising, bini akan kemas. Bilik berselerak pun, bini akan kemas. Sakit demam, bini jaga. Suami boleh fokus main game, boleh fokus keluar lepak dengan kawan-kawan, boleh fokus buat apa yang dia nak buat.

Itulah puncanya! Jadi kalau tak nak susahkan orang perempuan dan tak nak isteri murung, tolonglah buat kerja sama. Tak salah pun bantu isteri di rumah. Jangan sampai anggap suri rumah yang tak ada pendapatan itu macam orang gaji ya, tahu mengarah bila nak sesuatu.

Paling teruk, nak air pun jerit suruh isteri ambilkan. Hmmm… Fikirlah sehabis baik sebelum nasi menjadi bubur.

-31%
$45.00$125.00

1 Bottle of Aura Prestige Serum v2 60ml/Bottle. Gel Type.

-34%
$30.00$95.00

1 Bottles Of Ijamu Power Lawa Gold 35 Biji/ Bottles

-50%
$10.00$35.00

Switch from Face Mask to AIJA NIQAB BLING. To keep the appearance stylish but still follow syariat! Comfortable to style and wear from morning to night. Non sheer but breathable to prevent see through.🌟 AIJA NIQAB BLING by Aija Beauty Halawa 🖤 Colour : Black Only 📏 Panjang +/- :18-19 inch x lebar +/-: 12 [...]

-20%
$15.00 $12.00

50ml/ bottle

-33%
$25.00$70.00

1 colour, 10g

$3.00

100ml per bottle

$3.00

Roll On Aromatherapy 10ml

-58%
WHOLESALE
$85.00 $35.90

PACKAGING MAY DIFFER TO STOCK AVAILABILITY! 1000ml/bottle

-80%
$15.00 $3.00

250ml/bottle

-6%

CleanBest

Fiqh Solat Pad

$15.90$30.00

Pelapik Lutut Untuk Atasi Masalah Lutut Ngilu Ketika Sujud

-36%
$30.90 $19.90

500ml/bottle.

-19%

Best Selling

Haji Umrah

$3.90$45.00

Full Set For Haji Umrah

-58%
FIGHT VIRUS!
$10.00$250.00

60ml/bottle FIGHT WUHAN AND CORONAVIRUS WITH CLEANBEST HAND & BODY SANITIZER

-22%
$10.90$30.00

750ml Per Bottle

-57%
$20.90 $8.90

1 Litre per bottle

-62%
$20.90 $7.90

1 Litre per bottle

-18%
$4.90$12.00

500ml Each Stain Remover, Table Cleaner, Dishwash & Glass Cleaner

-67%
$29.70 $9.90

Sebotol 400ml

-15%

Best Selling

CleanBest Handwash

$5.90$15.00

Sebotol 500ml Membasmi kuman dan coronavirus!

-5%
$17.90$51.00

200ml / Bottle Atasi Masalah Kulit Dengan Menggunakan Tanah Liat & Bidara Extract.

-43%
$53.00$98.00

1 Box 15gm Triple Advance With Nano Technology Untuk Wanita Yang Inginkan Kesihatan serta Kecantikan.

CleanBest

Fiqh Solat Seat

$59.90

Mengatasi Sakit Lutut Ketika Sujud

-25%
$15.90$60.00

Penghapus Gangguan Jin & Sihir!

-54%

Best Selling

Itchy Anywhere

$10.90$78.00

Itchy Anywhere Soap & Itchy Anywhere Cream.  Melegakan kegatalan kulit.

$6.50$13.00

Sertu Badan, Sertu Perkakas & Sertu Pakaian. Menyucikan Daripada Najis Almughallazoh.

-15%
$12.90$33.00

Clay Intimate Wash + Bidara Extract 100ml Pencuci Wanita Herba Yang Mampu Mengatasi Segala Masalah Intim Wanita.

-30%
$45.00$155.00

Slim Gold 40 Caps / Bottle Slimming Made Simple, Safe And Effective.

-21%
BACK IN STOCK!
$35.00$95.00

Ijamu Power Gold 60 Biji/Bottles Membantu Wanita Menjadi Sexy, Sihat dan Terbaik!

Simpan Kerja Rumah Untuk Suami

Kalau nak curi-curi tidur pun belum tentu dapat. Buka Tv bagi anak tengok pun, kadang tetap dikacau maknya. Mana lah ada masa nak lelap. Melainkan anak itu jenis tidur siang. Hakikatnya dari pagi hingga petang, isteri memang tak cukup rehat.

Bila ada anak-anak sekolah, selesai ambil anak-anak, baru boleh rehat kejap. Tapi matanya dah mula tengok jam, tunggu suami pulang sebab tak sabar nak kongsi emosinya.

Bukan bermakna kerja rumahtangga dah habis, tetapi dia dah simpan sikit kerja rumah untuk encik suaminya bantu. Maka, kalau suami balik tengok ada pinggan mangkuk tak dibasuh, selesaikan.

Tengok ruang tamu ada mainan dan bantal-bantal, tolong simpan dan susunkan. Nak harap isteri semua buat, serius tak akan berlaku.

Penyudahnya suami kritik, isteri tertekan! Tak pasal-pasal berlaku perang dingin pula.

-31%
$45.00$125.00

1 Bottle of Aura Prestige Serum v2 60ml/Bottle. Gel Type.

-34%
$30.00$95.00

1 Bottles Of Ijamu Power Lawa Gold 35 Biji/ Bottles

-50%
$10.00$35.00

Switch from Face Mask to AIJA NIQAB BLING. To keep the appearance stylish but still follow syariat! Comfortable to style and wear from morning to night. Non sheer but breathable to prevent see through.🌟 AIJA NIQAB BLING by Aija Beauty Halawa 🖤 Colour : Black Only 📏 Panjang +/- :18-19 inch x lebar +/-: 12 [...]

-20%
$15.00 $12.00

50ml/ bottle

-33%
$25.00$70.00

1 colour, 10g

$3.00

100ml per bottle

$3.00

Roll On Aromatherapy 10ml

-58%
WHOLESALE
$85.00 $35.90

PACKAGING MAY DIFFER TO STOCK AVAILABILITY! 1000ml/bottle

-80%
$15.00 $3.00

250ml/bottle

-6%

CleanBest

Fiqh Solat Pad

$15.90$30.00

Pelapik Lutut Untuk Atasi Masalah Lutut Ngilu Ketika Sujud

-36%
$30.90 $19.90

500ml/bottle.

-19%

Best Selling

Haji Umrah

$3.90$45.00

Full Set For Haji Umrah

-58%
FIGHT VIRUS!
$10.00$250.00

60ml/bottle FIGHT WUHAN AND CORONAVIRUS WITH CLEANBEST HAND & BODY SANITIZER

-22%
$10.90$30.00

750ml Per Bottle

-57%
$20.90 $8.90

1 Litre per bottle

-62%
$20.90 $7.90

1 Litre per bottle

-18%
$4.90$12.00

500ml Each Stain Remover, Table Cleaner, Dishwash & Glass Cleaner

-67%
$29.70 $9.90

Sebotol 400ml

-15%

Best Selling

CleanBest Handwash

$5.90$15.00

Sebotol 500ml Membasmi kuman dan coronavirus!

-5%
$17.90$51.00

200ml / Bottle Atasi Masalah Kulit Dengan Menggunakan Tanah Liat & Bidara Extract.

-43%
$53.00$98.00

1 Box 15gm Triple Advance With Nano Technology Untuk Wanita Yang Inginkan Kesihatan serta Kecantikan.

CleanBest

Fiqh Solat Seat

$59.90

Mengatasi Sakit Lutut Ketika Sujud

-25%
$15.90$60.00

Penghapus Gangguan Jin & Sihir!

-54%

Best Selling

Itchy Anywhere

$10.90$78.00

Itchy Anywhere Soap & Itchy Anywhere Cream.  Melegakan kegatalan kulit.

$6.50$13.00

Sertu Badan, Sertu Perkakas & Sertu Pakaian. Menyucikan Daripada Najis Almughallazoh.

-15%
$12.90$33.00

Clay Intimate Wash + Bidara Extract 100ml Pencuci Wanita Herba Yang Mampu Mengatasi Segala Masalah Intim Wanita.

-30%
$45.00$155.00

Slim Gold 40 Caps / Bottle Slimming Made Simple, Safe And Effective.

-21%
BACK IN STOCK!
$35.00$95.00

Ijamu Power Gold 60 Biji/Bottles Membantu Wanita Menjadi Sexy, Sihat dan Terbaik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *