Kalau Aloe Vera Boleh Atasi Masalah Jerawat, Apa Lagi Aloe Vera Boleh Buat?

Ada banyak kelebihan Aloe Vera aka Lidah Buaya untuk Kulit, Rambut dan macam-macam lagi. Aloe Vera pun bagus untuk gigi tau!

Aloe Vera memang ada effect semulajadi iaitu Penyejuk Kulit dan Anti-Bacteria. Jadi apa lagi khasiat Aloe Vera untuk kita?

1. Merawat Masalah Sunburn

Ada lagi yang tak gunakan SunBlock untuk melindungi kulit daripada sinaran UV yang sangat bahaya untuk kulit. Ada sesetengah orang senang terkena Sunburn, dan ada pula bila dah kena Sunburn, susah nak baik. Mcam-macam.. Aloe Vera dengan Super Cooling Effect untuk merawat Sunburn dengan pantas. Dan yang penting Selamat dan Organic. Hati-hati dengan Sinaran UV, kalau tak jaga kulit boleh terkena Cancer Kulit tau!

Tapikan Aura Prestige Serum boleh melindungi kulit dari Sinaran UV, dan juga rawat SunBurn tau. Sebab apa? Sebab Aura Prestige Serum ada Aloe Vera juga! Senang je, spray-spray terus hilang SunBurn!

2. Merawat Masalah Luka

Ada luka jerawat? Ada kudis? Apa-apa jenis luka, boleh sapu Aloe Vera untuk redakan iritasi, bunuh kuman yang ada di luka dan merawat luka. All-in-One. Satu bahan, luka boleh baik, bekas luka pun boleh baik. Insyaallah. Sebab tu kalau ada masalah kulit, terus tepek je Aloe Vera. Settle.

Spray lagi Aloe Vera kat luka-luka kudis tu, kat muka, kat kaki, kat badan, Semua Aloe vera boleh tolong. Aloe Vera memang bahan utama Aura Prestige Serum! Spray terus, mudah je.

3. Merawat Masalah Iritasi

Ada masalah gatal-gatal ke, Ekzema ke. Aloe Vera adalah Anti-Irritation. Kalau ada iritasi yang irritating, terus cari Aloe Vera. Tepekkan halus je kat kulit. Teruskan sampai dah baik kulit tu.

Aura Prestige Serum boleh sangat lah nak redakan iritasi tu, nak cuba Aura Prestige Serum, klik SINI

 

4. Melembabkan Kulit

Kita selalu alami kulit kering, walaupun duduk rumah tak keluar mana-mana. Kadang-kadang, duduk lama bawah aircond atau terkena bahang api masak pun boleh menyebabkan Kulit jadi Kering dan rosak. Aloe Vera yang sememangnya berair dan melembab dapat bantu re-hydrate kulit dan juga membantu menghasilkan kulit yang baru. Bukan itu je, tapi Aloe vera sangat kaya dengan Vitamin A, C dan E yang sangat bagus untuk menghasilkan kulit yang lembut.

Aura Prestige Serum ada banyak testimoni pengguna yang dapat kulit lembut, berseri-seri dan juga merawat masalah kulit yang mereka alami. Sekarang tak perlu risau masalah kulit rosak, Aura Prestige Serum kan ada!

5. Merawat Masalah Kulit, Jerawat dan semua Masalah Kulit Yang Lain!

Masalah kulit yang banyak kita alami tak kira lelaki atau perempuan, adalah Jerawat, Jeragat, Kulit Kering, Sunburn, Panau, Aging Spots dan macam-macam lagi! Ini adalah masalah biasa lagi-lagi remaja. Kesian…..

Spray je Aura Prestige Serum ni, spray setiap kali sebelum makeup, selepas makeup, nak tengok cermin, bila risau pasal muka. Spray je! Aura Prestige Serum 100% Organic takada bahan kimia langsung!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *