Lindungi Anak Dalam Kandungan Dari Gangguan Jin

Tidak Mahu Anak Dalam Kandungan Diganggu Oleh Jin Dan Syaitan?

Sudah Tentu Anda Mahu Anak yg Dilahirkan Sentiasa Dalam Keadaan Baik Agar Membesar Menjadi Anak yg Soleh. Ibu-ibu yg mengandung digalakkan mandi dengan Mandian Bidara Madinah CleanBest kerana jin dan syaithan yg cuba menggangu dan mempengaruhi baby dalam kandungannya tidak akan mendekati bila ibu-ibu yg mengandung mandi dengan Mandian Bidara Madinah CleanBest.

Ini bukan cerita Khurafat!

Amalan Melindungi Diri dan Bayi dari Gangguan Jin

Baca 3x doa Penghalang Musibah waktu pagi dan 3x waktu petang:

Image result for bismillahi layadurru ma asmihi arab

Baca doa Pelindung dari Kejahatan:

Image result for aku berlindung kepada allah dari kejahatan makhluknya

Baca Ayatul Kursi sebelum tidur, sebelum keluar rumah dan selepas solat:

Image result for ayatul kursi with meaning

Syaithan memang sentiasa akan berusaha menggangu setiap manusia lebih2 lagi bayi.

Kebanyakkan Ibu-ibu hanya berusaha memelihara bayi setelah dilahirkan sedangkan ramai yang tidak menyedari jin dan syaitan akan berusaha sedaya upaya utk mempengaruhi atau menggangu bayi semenjak dalam kandungan lagi. Bahkan jin dan syaithan akan memulakan usaha pengaruhnya semenjak pasangan suami isteri mula bersatu lagi!

Jalan yang terbaik adalah selalu baca Al Quran semasa mengandung. Bacaan Al Quran pada kandungan bukan sahaja melindungi kandungan, malah akan buat anak semakin soleh dan anak yang dengar kata. Sebagai usaha tambahan mandi setiap hari dengan Mandian Bidara Madinah CleanBest.

Daun Bidara memang termaktub dalam kitab-kitab ulama tentang manfaatnya dalam menyakitkan bangsa Jin dan membebaskan manusia daripada gangguannya serta membatalkan sihir.

Dapatkan Mandian Bidara Madinah CleanBest yang telah terbukti dapat memberi manfaat menjauhkan masalah gangguan Jin dan Sihir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *