Makanan Untuk Cover Rasa Lapar Waktu Malam

Nak kurus, nak kurus, nak kurus! Tapi lapar nya!
Boleh ke nak makan waktu malam? Makanan kalau tak process cepat, nanti gain weight pulak.

Susahnya nak kurus!

Syira nak share 4 makanan untuk awak-awak yang nak kurus dan takut gemuk sebab makan waktu malam.

-30%
$45.00$155.00

Slim Gold 40 Caps / Bottle Slimming Made Simple, Safe And Effective.

-34%
$30.00$95.00

1 Bottles Of Ijamu Power Lawa Gold 35 Biji/ Bottles

-31%
$45.00$125.00

1 Bottle of Aura Prestige Serum v2 60ml/Bottle. Gel Type.

-20%
$15.00 $12.00

50ml/ bottle

-33%
$25.00$70.00

1 colour, 10g

-21%
BACK IN STOCK!
$35.00$95.00

Ijamu Power Gold 60 Biji/Bottles Membantu Wanita Menjadi Sexy, Sihat dan Terbaik!

-54%

Best Selling

Itchy Anywhere

$10.90$78.00

Itchy Anywhere Soap & Itchy Anywhere Cream.  Melegakan kegatalan kulit.

-50%
$10.00$35.00

Switch from Face Mask to AIJA NIQAB BLING. To keep the appearance stylish but still follow syariat! Comfortable to style and wear from morning to night. Non sheer but breathable to prevent see through.🌟 AIJA NIQAB BLING by Aija Beauty Halawa 🖤 Colour : Black Only 📏 Panjang +/- :18-19 inch x lebar +/-: 12 [...]

  1. Susu Low Fat.
    Kenapa susu low fat? Bukan ke minum susu makin gemuk?
    Susu low fat sangat sangat bagus untuk di minum waktu malam. Ia rendah kalori dan dalam masa yang sama, minum 1 kotak je dah kenyang. Susu juga membantu kita tidur dengan lebih nyenyak. Tahu tak? Tidur yang selesa dan nyenyak boleh burn more calories. Mudah kan nak kurus?
  2. Apple Hijau
    Apple Hijau adalah antara buah-buahan yang rendah lemak dan carbohydrate. Yang best nya bila makan Apple Hijau ni, buatkan metabolism badan tinggi, ini lah yang akan bantu membakar kalori dengan panatas. Memang sesuai sangat lah kalau nak hilangkan lapar waktu malam dan juga nak kuyus!
  3. Yogurt 
    Ada kajian yang menunjukkan, makan 3 yogurt rendah lemak sehari boleh mengurangkan body fat dan lose weight. Tapi jangan pulak, bedal 3 sekaligus. Makan 1 diwaktu pagi,  1 lagi di waktu petang dan 1 lagi waktu malam.
  4. Telur Rebus
    Memang kita tahu telur rebus sangat bagus kalau kita tambah dalam makanan diet kita. Ia buatkan kita rasa kenyang dan telur rebus penuh dengan nutrisi. Yang penting, 2 telur rebus je sehari tau, makan lebih2 boleh menyebabkan high cholestrol. dan juga menyebabkan kentut bau busuk! Hahahaha!

Makan lah apa nak makan okay. Makan in moderation, minta pada Allah untuk berkati usaha kita dalam nak turunkan berat badan dengan sihat. Insyaallah.

Nak kawal pemakanan dan rasa lapar? Makan je iJamu Slim Gold. Confirm, walau apa pun awak makan, lepas badan dah absorb nutrisi, yang lebihan akan terus di buang! Walaupun tak diet, awak boleh kurus dengan mudah. Yang penting consistent, setiap kali makan je, telan sekali iJamu slim Gold.

Nak tahu lebih lanjut tentang iJamu Slim Gold? Click here.

-30%
$45.00$155.00

Slim Gold 40 Caps / Bottle Slimming Made Simple, Safe And Effective.

-34%
$30.00$95.00

1 Bottles Of Ijamu Power Lawa Gold 35 Biji/ Bottles

-31%
$45.00$125.00

1 Bottle of Aura Prestige Serum v2 60ml/Bottle. Gel Type.

-20%
$15.00 $12.00

50ml/ bottle

-33%
$25.00$70.00

1 colour, 10g

-21%
BACK IN STOCK!
$35.00$95.00

Ijamu Power Gold 60 Biji/Bottles Membantu Wanita Menjadi Sexy, Sihat dan Terbaik!

-54%

Best Selling

Itchy Anywhere

$10.90$78.00

Itchy Anywhere Soap & Itchy Anywhere Cream.  Melegakan kegatalan kulit.

-50%
$10.00$35.00

Switch from Face Mask to AIJA NIQAB BLING. To keep the appearance stylish but still follow syariat! Comfortable to style and wear from morning to night. Non sheer but breathable to prevent see through.🌟 AIJA NIQAB BLING by Aija Beauty Halawa 🖤 Colour : Black Only 📏 Panjang +/- :18-19 inch x lebar +/-: 12 [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *