Masih Suka Minum Air Manis?

Nak kurus, nak turunkan berat badan. Mesti Cut Off minuman manis. Gula dalam air tu lah yang mengaktifkan lagi lelemak dalam badan. Kalau tekak rasa nak minum air sejuk jugak, boleh minum ais kosong ataupun jus2 yang memang ori dah manis.

Kalau nak turunkan berat badan, amalkan minum air ni!

1. Air Putih

Mcm cliche kan, tapi air putih ni sangat lah bagus. Awak pun mesti dah tahu kan. Minum air putih banyak2 untuk buang toksik kluar drpd badan.
-31%
$45.00$125.00

1 Bottle of Aura Prestige Serum v2 60ml/Bottle. Gel Type.

-34%
$30.00$95.00

1 Bottles Of Ijamu Power Lawa Gold 35 Biji/ Bottles

-50%
$10.00$35.00

5 Days To Be Ready After Payment.

-20%
$15.00 $12.00

50ml/ bottle

-33%
$25.00$70.00

1 colour, 10g

-38%
$40.00 $25.00

30 Pastilles

-58%
WHOLESALE
$85.00 $35.90

PACKAGING MAY DIFFER TO STOCK AVAILABILITY! 1000ml/bottle

-80%
$15.00 $3.00

250ml/bottle

-6%

CleanBest

Fiqh Solat Pad

$15.90$30.00

Pelapik Lutut Untuk Atasi Masalah Lutut Ngilu Ketika Sujud

-36%
$30.90 $19.90

500ml/bottle.

-19%

Best Selling

Haji Umrah

$3.90$45.00

Full Set For Haji Umrah

-58%
FIGHT VIRUS!
$10.00$250.00

60ml/bottle FIGHT WUHAN AND CORONAVIRUS WITH CLEANBEST HAND & BODY SANITIZER

-22%
$10.90$30.00

750ml Per Bottle

-57%
$20.90 $8.90

1 Litre per bottle

-62%
$20.90 $7.90

1 Litre per bottle

-18%
$4.90$12.00

500ml Each Stain Remover, Table Cleaner, Dishwash & Glass Cleaner

-67%
$29.70 $9.90

Sebotol 400ml

-15%

Best Selling

CleanBest Handwash

$5.90$15.00

Sebotol 500ml Membasmi kuman dan coronavirus!

-5%
$17.90$51.00

200ml / Bottle Atasi Masalah Kulit Dengan Menggunakan Tanah Liat & Bidara Extract.

-43%
$53.00$98.00

1 Box 15gm Triple Advance With Nano Technology Untuk Wanita Yang Inginkan Kesihatan serta Kecantikan.

CleanBest

Fiqh Solat Seat

$59.90

Mengatasi Sakit Lutut Ketika Sujud

-25%
$15.90$60.00

Penghapus Gangguan Jin & Sihir!

-54%

Best Selling

Itchy Anywhere

$10.90$78.00

Itchy Anywhere Soap & Itchy Anywhere Cream.  Melegakan kegatalan kulit.

$6.50$13.00

Sertu Badan, Sertu Perkakas & Sertu Pakaian. Menyucikan Daripada Najis Almughallazoh.

-15%
$12.90$33.00

Clay Intimate Wash + Bidara Extract 100ml Pencuci Wanita Herba Yang Mampu Mengatasi Segala Masalah Intim Wanita.

-30%
$45.00$155.00

Slim Gold 40 Caps / Bottle Slimming Made Simple, Safe And Effective.

-21%
BACK IN STOCK!
$35.00$95.00

Ijamu Power Gold 60 Biji/Bottles Membantu Wanita Menjadi Sexy, Sihat dan Terbaik!

2. Teh Hijau

Green Tea sangat sedap tau. Kena blaja minum kalau nak turunkan berat badan. Dan paling best, selain daripada air putih. Teh Hijau pun 0 kalori kalau tanpa gula lah. Dan dan dan. Teh Hijau boleh bakar lemak lemak tau. Best!

3. Susu Coklat

Dekat kedai2 fitness ataupun supermarket, ada macam2 pilihan susu coklat. Kalau nak kurus! Kena lah minum susu coklat tanpa lemak. Tapi wajib ada protein. Kalau ada kesenangan dan rezeki lebih, boleh lah pergi kedai health and fitness, beli susu coklat protein. Sedap and sangat kenyang

PART NI RAMAI YANG SUKA!

-31%
$45.00$125.00

1 Bottle of Aura Prestige Serum v2 60ml/Bottle. Gel Type.

-34%
$30.00$95.00

1 Bottles Of Ijamu Power Lawa Gold 35 Biji/ Bottles

-50%
$10.00$35.00

5 Days To Be Ready After Payment.

-20%
$15.00 $12.00

50ml/ bottle

-33%
$25.00$70.00

1 colour, 10g

-38%
$40.00 $25.00

30 Pastilles

-58%
WHOLESALE
$85.00 $35.90

PACKAGING MAY DIFFER TO STOCK AVAILABILITY! 1000ml/bottle

-80%
$15.00 $3.00

250ml/bottle

-6%

CleanBest

Fiqh Solat Pad

$15.90$30.00

Pelapik Lutut Untuk Atasi Masalah Lutut Ngilu Ketika Sujud

-36%
$30.90 $19.90

500ml/bottle.

-19%

Best Selling

Haji Umrah

$3.90$45.00

Full Set For Haji Umrah

-58%
FIGHT VIRUS!
$10.00$250.00

60ml/bottle FIGHT WUHAN AND CORONAVIRUS WITH CLEANBEST HAND & BODY SANITIZER

-22%
$10.90$30.00

750ml Per Bottle

-57%
$20.90 $8.90

1 Litre per bottle

-62%
$20.90 $7.90

1 Litre per bottle

-18%
$4.90$12.00

500ml Each Stain Remover, Table Cleaner, Dishwash & Glass Cleaner

-67%
$29.70 $9.90

Sebotol 400ml

-15%

Best Selling

CleanBest Handwash

$5.90$15.00

Sebotol 500ml Membasmi kuman dan coronavirus!

-5%
$17.90$51.00

200ml / Bottle Atasi Masalah Kulit Dengan Menggunakan Tanah Liat & Bidara Extract.

-43%
$53.00$98.00

1 Box 15gm Triple Advance With Nano Technology Untuk Wanita Yang Inginkan Kesihatan serta Kecantikan.

CleanBest

Fiqh Solat Seat

$59.90

Mengatasi Sakit Lutut Ketika Sujud

-25%
$15.90$60.00

Penghapus Gangguan Jin & Sihir!

-54%

Best Selling

Itchy Anywhere

$10.90$78.00

Itchy Anywhere Soap & Itchy Anywhere Cream.  Melegakan kegatalan kulit.

$6.50$13.00

Sertu Badan, Sertu Perkakas & Sertu Pakaian. Menyucikan Daripada Najis Almughallazoh.

-15%
$12.90$33.00

Clay Intimate Wash + Bidara Extract 100ml Pencuci Wanita Herba Yang Mampu Mengatasi Segala Masalah Intim Wanita.

-30%
$45.00$155.00

Slim Gold 40 Caps / Bottle Slimming Made Simple, Safe And Effective.

-21%
BACK IN STOCK!
$35.00$95.00

Ijamu Power Gold 60 Biji/Bottles Membantu Wanita Menjadi Sexy, Sihat dan Terbaik!

4. Ais

Suka kan makan ais atau minum air batu. Minum air batu atau makan ais boleh bakar kalori tau. Menurut kajian, 2 gelas air batu boleh bakar 24 kalori. Tapi kena limit kan pengambilan air batu ni, kena lah bersederhana dalam makanan dan minuman kan. Kalau terlebih nanti, gigi pulak yang rongak, kesihatan pula terjejas. Bersederhana je okay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *