Tempat Kediaman Jin Pada Tubuh Manusia

Yang selalu rasa nak buat jahat atau memang suka buat jahat, boleh check list ni. Jangan-jangan apa yang kita lakukan sebab pengaruh jin dalam badan yang nak menyesatkan umat Islam dengan helah dia.

Jom Baca Kat Mana Tempat Jin Duduk Dalam Badan Manusia

1. Kadangkala mereka berkumpul di mata kanan dan kiri. Dengan itu mereka yang didampingi jin tersebut suka melihat perkara-perkara maksiat, dan benci melihat perkara-perkara kebaikan. Kadangkala mereka juga tidak dapat bertentang mata dengan orang-orang yang soleh atau perawat.

2. Berada di telinga kanan dan kiri. Dengan itu, manusia yang telinganya telah diduduki Jin tidak suka mendengar nasihat dan teguran yang baik serta amat suka mendengar perkara-perkara maksiat seperti muzik yang melalaikan dan sebagainya.

3. Berada di mulut manusia, dengan itu manusia yang sebegini amat suka bercakap benda-benda yang tidak berfaedah dan mendatangkan dosa seperti mengumpat, melaga-lagakan manusia lain dan sebagainya.

4. Berada di dada, perut atau ari-ari, menyebabkan orang tersebut sentiasa mengalami sakit dalam dada, atau selalu mengalami was-was dan masalah emosional. Sentiasa sakit perut yang berangin-angin, bisa-bisa atau senak dan pelbagai penyakit yang tidak boleh di kesan oleh doktor.

5. Berada di kepala, tengkuk, bahu, tulang belikat, tulang belakang, dubur di celah-celah pelipat peha, di kerongkong dan hidung.

6. Berada di kemaluan manusia, menyebabkan manusia tersebut suka melakukan perkara-perkara maksiat.

Kesimpulannya

Manusia yang selamat dari gangguan jin, iblis dan syaitan adalah manusia yang sentiasa berada dalam Tauhid ( mengesakan ) Allah, melalui lidah, anggota dan hati, mereka juga berakhlak dengan akhlak Rasulullah s.a.w serta beramal dengan syariat Islam. Jika masih terdapat gangguan Jin, segara lah mandi dengan Mandian Bidara Madinah CleanBest, jin di dalam akan rasa kepanasan dan akan keluar daripada badan jika anda yakin dan percaya. Yang penting, semuanya hanya dengan Izin Allah swt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *